dijous, 31 de gener del 2008

A prop de Mataró (1h15min)

Bé, aquesta és una bona ruta per començar a moure’s amb la moto, per perdre la por a les carreteres i per començar a agafar mides de la moto.


Ver mapa más grande

En poc més d’una hora farem una bona volta pel Maresme i pel Vallès.
Agafem la carretera de Mata, fins a Arenys, s’ha d’anar amb compte perque acostuma a haver-hi sorra i algun esvoranc.
Quan arribem a Arenys hem de desviar-nos cap a Vallgorguina, aquest primer tram pot espantar a més d'un novell, però no us amoineu i poseu primera si no us veieu amb cor d'anar fent.
Un cop passat Vallgorguina el tram es fa més fàcil i molt més agradable, amb corbes àmplies i amb un paisatge certament bonic.
Per acabar de descansar d'aquest sessió de corbes, agafeu la c15 dirrecció Granollers, és la carretera que va en paral·lel a l'Ap7.
Un cop arribeu a l'alçada de La Roca del Vallès, torneu a Mataró, però per la Collada de Parpers, es fa tot just en 10 o 15 minuts però és força agradable. Tingueu en compte que si aneu d'hora o a l'hivern, la cara del Vallès és molt obaga i acostuma a estar força humida.

Apa, a gaudir...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Inaki, me llamo Juan, soy de Mataró y evidentemente no me conoces.No sé como he llegado a parar a tu blog, pero es cojonudo, me encantan las rutas que has "diseñado" y espero que cuando me den la moto esta semana,una VStrom, empezar por esta en concreto. Seguiré fielmente tus noticias.. Un saludo.