dijous, 14 de febrer del 2008

Turó de l'Home

Aquesta és una ruta circular molt bonica i tranquila. Ens fa passar pel cor del massís del Montseny i ens permet gaudir d'unes magnífiques vistes del nostre país ja que passem pel punt més alt, del massís amb 1700,6 metres.

Pujem per la vessant est, des de Sant Celoni fins a Santa Fe del Montseny, el primer tram està molt ben preparat per a motoristes, i la majoria de guardarails estan protegits. Aquest primer tram també permet gaudir d'unes magnífiques vistes i hi ha miradors que van molt bé per descansar i gaudir de les vistes.


Després d'aquest primer tram, la carretera s'estreta força i passa a anar per obaga, amb la corresponent baixada de temperatura (altament notada per les moteres femenines). Mica en mica van desapareixent totes les vistes i comences a ser rodejat i engolit per magnífics boscos, desapareix qualsevol símbol de vida humana, de fet en el nostres ascens només ens vam creuar amb una R1200GS.


El més interessant d'aquestes rutes és que, per molt que fagi molt de temps que no et trobes a ningú i no veus res, que et penses que ets l'única persona del món perduda per una carretereta plena de revolts que et fan gaudir de la moto com un nen, a la que aqrribes al restaurant, sempre està ple de gent de cotxes, d'altres motos i , fins i tot, d'altres v-Strom!

Després d'un merescut àpat ens disposem a pujar fins el punt més alt del Montseny, no és gens dificil arribar-hi. Hi ha un petit desviament a l'esquerra que has de seguir fins passades unes antenes, allà està senyalitzat el camí que et fa arribar a dalt de tot. Un camí molt maco, que en un primer troç de bosc està una mica mal asfaltat, però després millora. Vigileu, perquè quan desapareix la vegetació hi ha gel.

La vista des d'allà és magnífica i la companyia també!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla molt xula la teva volta. A mi m'agradaria fer-la a l'hivern, de nit i tot nevat. I a l'estiu també de nit. O de dia plovent a bots i a barrals. I acabar tremolant com una corda de violí.
S.H.E.